Browserextensie Kaspersky Protection

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Als u wilt dat Kaspersky Small Office Security de browsers volledig ondersteunt, moet de Kaspersky Protection-extensie worden geïnstalleerd en ingeschakeld in de browsers. De Kaspersky Protection-extensie voegt een script in de webpagina die in Beschermde Browser wordt geopend en in het verkeer. Het programma gebruikt het script voor interactie met de webpagina en de verzending van gegevens naar banken waarvan de websites worden beschermd door het onderdeel Veilig Bankieren. Het programma gebruikt een digitale handtekening om gegevens te beschermen die door het script worden verstuurd. Het programma kan het script insluiten zonder de Kaspersky Protection-extensie te gebruiken.

Het programma ondertekent de door het script verstuurde gegevens met behulp van de geïnstalleerde antivirusdatabases en verzoeken aan Kaspersky Security Network. Het programma verstuurt verzoeken naar Kaspersky Security Network ongeacht of u de voorwaarden van de Kaspersky Security Network-verklaring hebt geaccepteerd.

Wanneer u met uw browser werkt, kunt u met de Kaspersky Protection-extensie het volgende doen:

Private Browsing beheren

Anti-Banner beheren

Vermoedelijke phishing melden

Meld het probleem met de website

Schermtoetsenbord openen

De Kaspersky Protection-extensie installeren in Microsoft Edge gebaseerd op Chromium, Mozilla Firefox, Yandex Browser en Google Chrome

Automatische installatie van de Kaspersky Protection-extensie in Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Yandex Browser en Google Chrome gebaseerd op Chromium is niet beschikbaar. U moet de Kaspersky Protection-extensie handmatig downloaden en installeren. U kunt de extensie downloaden en installeren vanuit het meldingsvenster dat wordt weergegeven wanneer u de browser voor het eerst start na de installatie van het programma U kunt de extensie ook downloaden en installeren vanuit het programmavenster.

De Kaspersky Protection-extensie downloaden en installeren in Microsoft Edge gebaseerd op Chromium, Mozilla Firefox, Yandex Browser en Google Chrome

Ondersteuning voor Yandex Browser

Als u Yandex Browser gebruikt, werken de volgende programmaonderdelen:

De onderdelen Private Browsing en Anti-Banner werken maar kunnen niet in Yandex Browser worden geconfigureerd.

Internet Explorer-ondersteuning

Kaspersky Protection ondersteunt Internet Explorer niet.